LUXURY

BOXES

Luxury Box Design

Met trots presenteren wij onze Luxury Boxes van Luxury Box Design. Wij creëren creatieve luxueuze boxen voor verschillende klanten, waaronder bekende klanten in de voetbalwereld en gerespecteerde namen in de muziekindustrie en daarbuiten!Boxen op maat

Met Luxury Box Design kan je je speciale collectie schoenen in een luxe stijl opslaan! Wij bieden ook een Luxury Jewelry Box aan waar u kleine voorwerpen kunt opslaan zoals sieraden en horloges.

In stijl opslaan

Luxury Boxes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De inhoud van deze Luxury Boxes zijn 8 paar schoenen, 12 paar schoenen of zelfs 24 paar schoenen. De verschillende Luxury Boxes besparen ruimtes en nemen stapels schoenendozen óf losslingerende voorwerpen weg die ruimte innemen in jouw omgeving. De plekken waar de Luxury Boxes het meest gebruikt worden zijn: slaapkamers, gangen-hallen, speelkamers en in diverse kantoorruimtes.

Luxe structuur

De Luxury Box is de perfecte manier om jouw verzamelingen structuur te geven, daarnaast zorgt de Luxury box ervoor dat alles netjes opgeruimd is in een luxe box. Bij Luxury Box Design is het mogelijk om jouw eigen Luxury Box te designen, het enige wat je moet doen is een afbeelding toevoegen in aan de offerte en een goede omschrijving ervan. Naast jouw eigen design bieden wij ook kant- en klare designs aan, vraag naar de mogelijkheden in de offerte voor meer informatie over deze designs!

Hoogste Kwaliteit

We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, van echt hout tot aan het fineer, stutten en luxeverf etc. Ons proces van fabricage is uniek en onze aandacht voor detail is ongeëvenaard. Hoge kwaliteit en een luxe uitstraling staat centraal bij Luxury Box Design!

Maatwerk

Het aanvragen van uw aangepaste box is eenvoudig, voeg je eigen design wensen toe aan de offerte + een afbeelding van jouw favoriete design. Probeer zo concreet mogelijk te zijn. Ons belang is ervoor te zorgen dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Op onze offerte-aanvraag pagina kan je een keuze maken wat voor Luxury Box je graag zou willen, met de verschillende kant- en klare opties. Vanuit daar nemen wij contact met u op!

Hoge kwaliteit en een luxe uitstraling

Luxe boxen in verschillende afmetingen en voorzien van uw gewenste logo en kleur.
Vraag via ons offerte formulier uw prijs op.

Contact gegevens


  06 29 52 00 49

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ambacht 4A  1511JZ  Oostzaan

© 2019 luxuryboxdesign.nl/ Luxury Box Design.
All Rights Reserved.